Service Category: Pachet Terapii

Revive – Pachet 4 Terapii

Descriere

Cu Pachetul Revive, picioarele tale se vor simti la fel de usoare ca atunci cand pasesti in mare! 

Pachetul Revive include urmatoarele terapii:

 • Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi – 20 min
 • Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj (masaj picioare) – 20 min
 • MeloTerapie – 40 min
 • AromaTerapie – 40 min
 • Apa alcalina Kangen aromatizata

DeMayo este un centru wellness din Mamaia Nord, care iti promite o experienta de revitalizare si revigorare a intregului corp. Pachetul Revive include patru terapii de spa la Marea Neagra, exceptionale, menite sa ofere o senzatie unica picioarelor tale. 

La final, picioarele se vor simti la fel de usoare ca atunci cand te plimbi prin apa de la mal si deja iti vei planifica urmatoarea vizita la acest salon de masaj din Mamaia Nord.

spa masaj picioare mamaia nord

40 min: 50 ron


+40770697977

Picioarele tale merita rasfatul suprem la Centru Spa cu Jad din Mamaia Nord 

Terapiile sunt acompaniate de o atmosfera placuta, creata de meloterapie, aromaterapie si hidratarea cu apa alcalina Kangen aromatizata. Astfel, te vei relaxa si te vei pregati pentru fiecare terapie care urmeaza. 

Wellness la mare: terapii incluse in Pachetul Revive 

Daca esti in cautarea de masaj terapeutic Constanta, trebuie sa stii ca Pachetul „Revive” a fost conceput special pentru a-ti reda vitalitatea si a-ti revigora picioarele. Include terapii pe care dupa ce le vei incerca, ti-ai dori sa le aiba fiecare centru spa Constanta. 

 1. Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi – 20 min

Uita de durerile de genunchi pe care le resimti cand urci scarile sau la finalul fiecarei zile. Alege sa iti rasfeti si tratezi genunchii cu ajutorul acestei terapii inovatoare. Multumita tehnologiei cu raze infrarosii, genunchii nu te vor mai durea, indiferent de cauza (gonartroza, bursita, suprasolicitare, accidentari etc). Razele infrarosii stimuleaza fluxul de sange oxigenat si grabeste procesul natural de vindecare. 

 1. Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj (masaj picioare) – 20 min

Masajul Shiatsu, de care te poti bucura la DeMayo, salon masaj Mamaia Nord are numeroase beneficii, printre care: decontractarea muschilor, reglarea problemelor circulatorii, calmarea durerilor de monturi si a celor musculare, asigurarea uneui drenaj limfatic eficient, prin urmare si elimarea senzatiei de picioare grele si obosite. Vino la spa Mamaia si convinge-te de beneficiile acestuia. 

 1. MeloTerapie – 40 min

Pe toata durata acestor terapii de masaj de relaxare Constanta te vei putea bucura si de MeloTerapie. Asa cum ii spune si numele, este terapia prin muzica. S-a demonstrat ca muzica poate influenta creierul in mod direct si complex, avand in vedere ca sunt stimulate diverse zone ale acestuia pentru a procesa intreaga melodie. Astfel, pe langa procedurile de la spa Constanta, te vei bucura de o atmosfera relaxanta. 

 1. AromaTerapie – 40 min

Tot la DeMayo, salon masaj Constanta, te vei rasfata si cu AromaTerapie. Aceasta este realizata cu diverse uleiuri esentiale difuzate, ce au diverse beneficii. Pot fi folosite pentru relaxare, pentru revigorare, pentru calmarea anumitor dureri, pentru reducerea inflamatiilor si asa mai departe. AromaTerapia se imbina perfect cu terapia jad si restul terapiilor din centrul nostru de masaje Constanta. 

Bonus: Apa alcalina Kangen aromatizata

De fiecare data cand vei pasi pragul centrului nostru, pentru fiecare pachet de terapii, indiferent ca este vorba despre masaj cu jad sau alte tipuri de terapii, vei primi si apa alcalina Kangen aromatizata. Apa Kangen este o apa alcalina, ionizata si microstructurata. Este bogata in antioxidanti, are rolul de a reduce inflamatia din corp si de restabili echilibrul pH-ului din corp. 

centru spa masaj picioare mamaia nord

Echipamentele folosite in cadrul Pachetului Revive 

Pachetul Revive iti ofera relaxare si terapii cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. La DeMayo ne bazam doar pe tehnologii de top si pe aparatura eficienta, testata si aprobata. 

Astfel, Aparatul de masaj Shiatsu pentru picioare este potrivit pentru oricine si se bazeaza pe mai multe tehnologii menite sa transforme total experienta de masaj. In primul rand, este vorba despre perne de aer care realizeaza presoterapia si drenajul limfatic, termoterapia prin intermediul razelor infrarosii, terapia cu vibratii care detensioneaza si relaxeaza si rolele de masaj pentru talpa.. 

Centura pentru genunchi are in componenta pietre de turmalina autentice si functioneaza pe principiul termoterapiei cu raze infrarosii. Se adapteaza oricui si acopera perfect genunchiul. Este recomandata atat pentru gonartroza, cat si pentru recuperarea dupa efort fizic intens sau indelungat sau diverse traumatisme. 

Nu mai astepta! Apeleaza la acest pachet de terapii si rasfata-ti picioarele. Pentru mai multe detalii despre masaj Constanta relaxare pret, suna-ne la numarul afisat! 

Renewal – Pachet 4 terapii

Descriere

DeMayo, Centru wellness Mamaia Nord iti pune la dispozitie Pachetul Renewal, care te va face sa simti o noua persoana, gata sa depaseasca toate provocarile de zi cu zi!  Bucura-te de spa la Marea Neagra si revitalizeaza-ti intregul corp. 

Descopera pachetul „Renewal” – o experienta de revitalizare si reinnoire care iti va reda energia si prospetimea interioara! Wellness la mare: pachetul are 4 terapii incluse si vei beneficia de tratamente exceptionale, menite sa-ti ofere o senzatie unica de refacere si echilibru.

Pachetul Renewal de la DeMayo, salon masaj Constanta, include urmatoarele terapii:

 • Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min
 • Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj pe Fotoliu Zero Gravity / Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min
 • MeloTerapie – 75 min
 • AromaTerapie – 75 min
 • Apa alcalina Kangen aromatizata
renewal terapii centru spa demayo Mamaia

75 min: 115 ron


+40770697977

Renew yourself la Centru Spa cu Jad Mamaia Nord 

DeMayo, salon masaj Mamaia Nord, este locul unde poti imbina utilul cu placutul. Poti sa te bucuri de o mini vacanta la malul marii si de spa Mamaia, pentru a te simti ca o alta persoana. Ori de cate ori simti oboseala, rasfata-te cu masaje Constanta si alte terapii de exceptie.  

centru spa terapii renew la mare

Centru masaj Mamaia Nord: terapii incluse in Pachetul Recharge

Înca de la inceputul calatoriei tale catre regenerare la centru spa Constanta, vei intalni o atmosfera placuta sustinuta de meloterapie, aromaterapie si hidratarea cu apa alcalina Kangen aromatizata cu ulei esential. Aceste elemente te vor ajuta sa te relaxezi si sa te pregatesti pentru terapiile ulterioare la spa Constanta. 

 1. Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min

Prima terapie din acest pachet este sedinta de termoterapie, in care te vei bucura de confort, pe o saltea cu jad, mai exact cu 1000 de pietre de Jad si raze infrarosii. Aceasta terapie termica delicata va ajuta la eliberarea tensiunii musculare si va stimula circulatia sangelui, revitalizand corpul si mintea. 

 1. Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj Fotoliu Zero Gravity / Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min 

In continuare, la centrul nostru de masaj de relaxare Constanta, ai posibilitatea de a alege dintre trei terapii de 45 de minute, fiecare avand beneficiile sale unice. Poti opta pentru masaj cu jad, mai exact Masajul pe patul cu role de Jad, care iti va oferi o senzatie de relaxare profunda si de eliberare a tensiunii. Daca vrei o altfel de exeprienta, poti incerca masajul pe fotoliul Zero Gravity te va transporta intr-o lume de confort si relaxare absoluta. De asemenea, poti opta pentru sedinta de presoterapie, asemanator cu masaj shiatsu, care utilizeaza tehnici de drenaj limfatic pentru a elimina toxinele din corp si a imbunatati circulatia.

 1. MeloTerapie – 75 min

Pachetul Renewal de la centrul nostru de masaj terapeutic Constanta este insotit de MeloTerapie, care iti va permite sa te relaxezi si sa te contectezi cu tine insuti. 

 1. AromaTerapie – 75 min

Nu puteam sa uitam si de la AromaTerapie cu uleiuri esentiale, care vor completa perfect experienta si te vor ajuta sa te relaxezi si sa iti imaginezi ca esti intr-un paradis.  

apa kangen la centru spa mamaia nord

Bonus: Apa alcalina Kangen aromatizata

Indiferent daca optezi pentru pachetul Renewal, orice alt tip de pachet de terapii, terapia jad sau masaj, te vei bucura si de hidratare cu apa alcalina Kangen aromatizata, care te va hidrata foarte bine si care are un gust excelent. 

Tehnologii de ultima generatie pentru terapiile din Pachetul Renewal 

Deoarece ne dorim tot ce este mai bun pentru clientii nostri, la DeMayo folosim doar aparate bazate pe tehnologii de ultima generatie, aprobate si testate, care pot oferi rezultatele mult visate. De obicei, aceste aparate imbina principiile Medicinei Traditionale Chineze si tehnologia moderna, aducand terapiile renumite in prezent. 

Astfel, pentru Pachetul Renewal se foloseste in primul rand Salteaua cu 1000 de pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii. Aceasta foloseste exclusiv pietre autentice, pentru o terapie excelenta si pentru beneficii extraordinare asupra sanatatii. 

Pentru a doua sedinta, vei putea alege intre Masaj pe Patul cu Role de jad, Sedinta de masaj pe Fotoliu Zero Gravity sau presoterapie. Aparatele folosite sunt extraordinare pentru sanatate si te vei putea bucura atat de relaxare, cat si de efecte terapeutice exceptionale. 

saltea cu jad centru spa Mamaia Nord

Astfel, Pachetul „Renewal” este conceput special pentru a-ti oferi o experienta completa de regenerare si reinnoire, cu ajutorul terapiilor cu pietre jad si alte metode de relaxare. Apeleaza la aceste terapii de exceptie si permite-ti sa te innoiesti pe toate planurile – fizic, mental si emotional. Îmbratiseaza aceasta calatorie a reinnoirii si redescopera vitalitatea si echilibrul interior! Pentru mai multe detalii despre masaj Constanta relaxare pret, contacteaza-ne

Recharge – Pachet 5 terapii

Descriere

Recharge your body la DeMayo, Centru wellness Mamaia Nord. Simti ca ti s-au terminat bateriile? Vino la spa la Marea Neagra si te vei simti mai bine in doar doua ore. 

Descopera pachetul „Recharge” – o experienta wellness la mare, de revitalizare si reincarcare care iti va reda energia si vitalitatea de care ai nevoie! 5 terapii incluse si o atmosfera placuta si reconfortanta la spa Constanta. 

Pachetul Recharge include urmatoarele terapii:

 • Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min
 • Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj pe Fotoliu Zero Gravity – 45 min
 • Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min
 • MeloTerapie  – 120 min
 • AromaTerapie  – 120 min
 • Apa alcalina Kangen aromatizata   

terapii de relaxare centru spa demayo deluxe

120 min: 190 ron


+40770697977

Recharge yourself la Centru Spa Jad Mamaia Nord 

DeMayo, centru spa Constanta, iti ofera ocazia sa iti reincarci bateriile, sa iti revitalizezi corpul, sa te relaxezi si sa te simti ca un alt om. Ce spui daca ai imbina o escapada la mare cu o experienta la spa Mamaia?

recharge centru spa mamaia nord terapii

Salon masaj Mamaia Nord: terapii incluse in Pachetul Recharge

 1. Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min

Prima etapa este terapia jad, mai exact o sedinta de termoterapie pe o saltea speciala, care are 1000 de pietre de Jad si raze infrarosii. Aceasta terapie pe saltea cu jad iti va oferi o caldura delicata, care va patrunde adanc in corp, eliberand tensiunea si relaxand fiecare fibra a fiintei tale.

 1. Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj Fotoliu Zero Gravity – 45 min 

Pentru a doua terapie, ai posibilitatea de a alege intre doua optiuni de masaje la Constanta, de 45 de minute, fiecare cu beneficiile sale unice. Poti alege sa te bucuri de un masaj revigorant pe patul cu role de Jad sau poti opta pentru masajul pe fotoliul Zero Gravity, care iti va oferi o experienta deosebita, in care gravitatia este eliminata, iar corpul tau se va simti usor si liber. 

 1. Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min

La DeMayo, centru de masaj terapeutic in Constanta, vei avea parte si de o sedinta de presoterapie, concentrata pe drenajul limfatic, pentru a-ti revitaliza corpul si a-i reda o senzatie de usurare si confort. Aceasta terapie specializata, asemanatoare unui masaj Shiatsu, va ajuta la eliminarea excesului de lichide din tesuturi si la stimularea sistemului limfatic, contribuind la detoxifierea si purificarea corpului.

 1. MeloTerapie – 120 min

Pe tot parcursul pachetului „Recharge”, la DeMayo, salon masaj Constanta, te vor insoti sunetele linistitoare ale meloterapiei, care te vor ajuta sa te relaxezi si sa te conectezi cu tine insuti.   

 1. AromaTerapie – 120 min

De asemenea, un masaj de relaxare in Constanta si alte terapii pe care ti le oferim, nu pot fi complete fara AromaTerapie. Te vor invalui parfumurile placute si proprietatile terapeutice ale uleiurilor esentiale, care iti vor crea o atmosfera de armonie si echilibru. 

terapii de lux in centru spa mamaia nord

Bonus: Apa alcalina Kangen aromatizata

Nu in ultimul rand, vei avea privilegiul de a te hidrata si revigora cu apa alcalina Kangen, aromatizata cu ulei esential, pentru a-ti completa experienta si a-ti oferi un plus de energie si vitalitate, indiferent daca alegi masaj cu jad sau orice alt serviciu de masaj Mamaia Nord de la DeMayo. 

Tehnologii de ultima generatie pentru Pachetul Recharge 

Bucura-te de pachetul Recharge, care imbina terapii realizate cu aparatura de ultima generatie. Special pentru acest pachet, o parte dintre terapii sunt bazate pe principiile Medicinei Traditionale Chineze, adaptate vremurilor noastre. Astfel, tehnologia se imbina cu traditia pentru ca tu sa te simti excelent. 

La DeMayo, termoterapia se realizeaza cu ajutorul unei Saltele cu 1000 de pietre autentice de Jad/Turmalina. Acestea emana raze infrarosii, atat de necesare pentru vindecarea inflamatiilor, pentru a promova circulatia sangelui si detoxifierea. Salteaua poate fi incalzita pana la 70 de grade Celsius, astfel ca fiecare client isi poate personaliza sedinta de termoterapie. 

In ceea ce priveste a doua terapie, poti alege intre masaj pe Patul cu role de jad si raze infrarosii si Fotoliul Zero Gravity. Ambele terapii te ajuta sa te relaxezi, insa au si indicatii separate. Spre exemplu, fotoliul iti permite sa te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o de mult timp si sa te bucuri si de drenaj limfatic. Patul cu role de jad este perfect pentru persoanele care au afectiuni ale coloanei si nu numai. 

Alege terapiile bazate pe tehnologie si cercetare de la Demayo! 

centru spa mamaia demayo lux

Asadar, pachetul „Recharge” iti ofera o oaza de revigorare si reincarcare, unde fiecare terapie, inclusiv cele cu pietre jad si fiecare moment te va conduce catre o stare de bine completa. Prin combinarea tehnologiilor avansate si tratamentelor deosebite, acest pachet iti ofera o experienta holisitica, menita sa iti revitalizeze intregul corp si sa iti reinnoiasca mintea. Pentru mai multe detalii despre masaj deluxe in Constanta si terapii relaxare la pret avantajos, contacteaza-ne

Refrash – Pachet 5 terapii

Descriere

Pachetul Refrash de la DeMayo, Centru wellness Mamaia Nord, este ideal pentru cand corpul tau are nevoie de un refresh. Bucura-te de o vacanta relaxanta pe malul marii si de  masaj terapeutic Constanta. Refrash inside and outside! 

Pachetul Refrash include urmatoarele terapii:

 • Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min
 • Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj Fotoliu Zero Gravity / Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min
 • Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj (masaj picioare) / Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi (gonartroza) – 20 min
 • MeloTerapie – 95 min
 • AromaTerapie – 95 min
 • Apa alcalina Kangen aromatizata

terapii delux centru wellness mamaia nord

95 min: 140 ron


+40770697977

Descopera pachetul „Refrash” – o experienta de revitalizare si refacere la centru spa jad Mamaia Nord, care va revigora complet corpul si mintea ta! Cu cele 5 terapii incluse, vei experimenta o combinatie perfecta de tehnici terapeutice avansate si tratamente exceptionale, concepute pentru a-ti oferi o senzatie unica de prospetime si relaxare profunda.

proceduri delux centru wellness mamaia nord

Da-ti Refrash la Centru Spa Jad Mamaia Nord 

La DeMayo, centru wellness Mamaia Nord, te vei putea relaxa si vei uita de dureri, oricand vii la mare. Astfel, imbini vacanta cu wellness la mare si te vei intoarce acasa cu bateriile incarcate pentru noi provocari. 

Toate terapiile acestui salon masaj Constanta sunt realizate cu meloterapie pe fundal, aromaterapie pentru a-ti incanta simturi si apa alcalina aromatizata Kangen pentru hidratare optima. 

SPA la Marea Neagra: terapii incluse in Pachetul Refrash 

 1. Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min

Primul pas in calatoria ta catre refacere, la salon masaj Mamaia Nord DeMayo, este sedinta de Termoterapie pe salteaua speciala cu 1000 de pietre de Jad si raze infrarosii. Vei simti cum caldura blanda patrunde in profunzimea corpului, eliberand tensiunea si aducand o relaxare profunda si reconfortanta. 

 1. Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj Fotoliu Zero Gravity / Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min 

A doua terapie din Pachetul Refrash al centrului nostru de spa Constanta este la alegere. Poti opta intre trei terapii de 45 de minute care iti vor rasfata corpul si ii vor reda vitalitatea : masaj cu jad pe patul cu role de Jad, masajul pe fotoliul Zero Gravity sau masajul limfatic cu aparatul de Presoterapie. 

 1. Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj (masaj picioare) / Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi (gonartroza) – 20 min 

Continuand calatoria ta catre echilibru si revitalizare la DeMayo, centru spa Constanta, poti opta pentru o sesiune de masaj Shiatsu la nivelul picioarelor sau o terapie cu centura termica pentru genunchi, care vor ajuta la reducerea disconfortului si la revitalizarea zonelor respective.

 1. MeloTerapie – 95 min

Cat te vei relaxa si te vei bucura de terapiile de la spa Mamaia, vei beneficia si de Meloterapie. Este o experienta muzicala linistitoare care iti va invalui simturile si iti va crea o atmosfera de pace interioara si echilibru armonios. Sunetele relaxante si melodiile reconfortante te vor purta catre o stare de liniste si relaxare profunda.  

 1. AromaTerapie – 95 min

DeMayo, centru de masaj Mamaia Nord, iti ofera si AromaTerapie, care completeaza perfect experienta ta de revitalizare. Uleiurile esentiale de cea mai inalta calitate vor incanta simturile tale si vor crea o atmosfera plina de armonie. Parfumurile naturale si proprietatile terapeutice ale acestor uleiuri te vor ajuta sa te destinzi si sa te bucuri de masaj de relaxare Constanta. 

salon wellness mamaia nord demayo

Bonus: Apa alcalina Kangen aromatizata

Indiferent ce terapii cu pietre jad sau masaje Constanta ori saltea cu jad alegi, vei avea privilegiul de a te bucura de apa alcalina Kangen, aromatizata cu uleiuri esentiale de la Dottera. Aceasta apa speciala iti va oferi hidratarea necesara si iti va revigora corpul, contribuind la o stare de bine si echilibru interior.

Ce tehnologii folosim pentru Pachetul Refrash 

Daca alegi pachetul Refrash, te vei bucura de cele mai noi tehnologii, testate si acreditate. Vrem sa oferim tuturor clientilor terapii eficiente, confirmate de studii si de folosirea de sute de ani. Astfel, am ales principiile Medicinei Traditionale Chineze, adaptata la epoca moderna in care traim. Practic, am ales aparatura care poate face atat masaj de relaxare, dar care sa si trateze. 

In cadrul acestui pachet, te vei bucura de tehnologiile oferite de Salteaua cu 1000 de pietre de jad/turmalina (termoterapie), Patul de masaj cu role de jad sau Fotoliul Zero Gravity si Aparatul de masaj Shiatsu pentru picioare sau Termoterapia realizata cu Centura pentru genunchi. 

Cu pachetul „Refrash”, vei simti o transformare completa, te vei incarca cu energie si vei fi pregatit sa infrunti cu incredere orice provocare. Apeleaza la aceste terapii de exceptie, inclusiv terapia jad si ofera-ti o calatorie unica catre relaxare si regenerare, pentru a-ti reinnoi complet starea de bine si echilibrul interior. Pentru mai multe detalii despre masaj in Constanta pentru relaxare la pret bun, contacteaza-ne.