Recharge – Pachet 5 terapii

Descriere

Recharge your body la DeMayo, Centru wellness Mamaia Nord. Simti ca ti s-au terminat bateriile? Vino la spa la Marea Neagra si te vei simti mai bine in doar doua ore. 

Descopera pachetul „Recharge” – o experienta wellness la mare, de revitalizare si reincarcare care iti va reda energia si vitalitatea de care ai nevoie! 5 terapii incluse si o atmosfera placuta si reconfortanta la spa Constanta. 

Pachetul Recharge include urmatoarele terapii:

 • Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min
 • Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj pe Fotoliu Zero Gravity – 45 min
 • Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min
 • MeloTerapie  – 120 min
 • AromaTerapie  – 120 min
 • Apa alcalina Kangen aromatizata   

terapii de relaxare centru spa demayo deluxe

120 min: 190 ron


+40770697977

Recharge yourself la Centru Spa Jad Mamaia Nord 

DeMayo, centru spa Constanta, iti ofera ocazia sa iti reincarci bateriile, sa iti revitalizezi corpul, sa te relaxezi si sa te simti ca un alt om. Ce spui daca ai imbina o escapada la mare cu o experienta la spa Mamaia?

recharge centru spa mamaia nord terapii

Salon masaj Mamaia Nord: terapii incluse in Pachetul Recharge

 1. Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min

Prima etapa este terapia jad, mai exact o sedinta de termoterapie pe o saltea speciala, care are 1000 de pietre de Jad si raze infrarosii. Aceasta terapie pe saltea cu jad iti va oferi o caldura delicata, care va patrunde adanc in corp, eliberand tensiunea si relaxand fiecare fibra a fiintei tale.

 1. Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj Fotoliu Zero Gravity – 45 min 

Pentru a doua terapie, ai posibilitatea de a alege intre doua optiuni de masaje la Constanta, de 45 de minute, fiecare cu beneficiile sale unice. Poti alege sa te bucuri de un masaj revigorant pe patul cu role de Jad sau poti opta pentru masajul pe fotoliul Zero Gravity, care iti va oferi o experienta deosebita, in care gravitatia este eliminata, iar corpul tau se va simti usor si liber. 

 1. Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min

La DeMayo, centru de masaj terapeutic in Constanta, vei avea parte si de o sedinta de presoterapie, concentrata pe drenajul limfatic, pentru a-ti revitaliza corpul si a-i reda o senzatie de usurare si confort. Aceasta terapie specializata, asemanatoare unui masaj Shiatsu, va ajuta la eliminarea excesului de lichide din tesuturi si la stimularea sistemului limfatic, contribuind la detoxifierea si purificarea corpului.

 1. MeloTerapie – 120 min

Pe tot parcursul pachetului „Recharge”, la DeMayo, salon masaj Constanta, te vor insoti sunetele linistitoare ale meloterapiei, care te vor ajuta sa te relaxezi si sa te conectezi cu tine insuti.   

 1. AromaTerapie – 120 min

De asemenea, un masaj de relaxare in Constanta si alte terapii pe care ti le oferim, nu pot fi complete fara AromaTerapie. Te vor invalui parfumurile placute si proprietatile terapeutice ale uleiurilor esentiale, care iti vor crea o atmosfera de armonie si echilibru. 

terapii de lux in centru spa mamaia nord

Bonus: Apa alcalina Kangen aromatizata

Nu in ultimul rand, vei avea privilegiul de a te hidrata si revigora cu apa alcalina Kangen, aromatizata cu ulei esential, pentru a-ti completa experienta si a-ti oferi un plus de energie si vitalitate, indiferent daca alegi masaj cu jad sau orice alt serviciu de masaj Mamaia Nord de la DeMayo. 

Tehnologii de ultima generatie pentru Pachetul Recharge 

Bucura-te de pachetul Recharge, care imbina terapii realizate cu aparatura de ultima generatie. Special pentru acest pachet, o parte dintre terapii sunt bazate pe principiile Medicinei Traditionale Chineze, adaptate vremurilor noastre. Astfel, tehnologia se imbina cu traditia pentru ca tu sa te simti excelent. 

La DeMayo, termoterapia se realizeaza cu ajutorul unei Saltele cu 1000 de pietre autentice de Jad/Turmalina. Acestea emana raze infrarosii, atat de necesare pentru vindecarea inflamatiilor, pentru a promova circulatia sangelui si detoxifierea. Salteaua poate fi incalzita pana la 70 de grade Celsius, astfel ca fiecare client isi poate personaliza sedinta de termoterapie. 

In ceea ce priveste a doua terapie, poti alege intre masaj pe Patul cu role de jad si raze infrarosii si Fotoliul Zero Gravity. Ambele terapii te ajuta sa te relaxezi, insa au si indicatii separate. Spre exemplu, fotoliul iti permite sa te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o de mult timp si sa te bucuri si de drenaj limfatic. Patul cu role de jad este perfect pentru persoanele care au afectiuni ale coloanei si nu numai. 

Alege terapiile bazate pe tehnologie si cercetare de la Demayo! 

centru spa mamaia demayo lux

Asadar, pachetul „Recharge” iti ofera o oaza de revigorare si reincarcare, unde fiecare terapie, inclusiv cele cu pietre jad si fiecare moment te va conduce catre o stare de bine completa. Prin combinarea tehnologiilor avansate si tratamentelor deosebite, acest pachet iti ofera o experienta holisitica, menita sa iti revitalizeze intregul corp si sa iti reinnoiasca mintea. Pentru mai multe detalii despre masaj deluxe in Constanta si terapii relaxare la pret avantajos, contacteaza-ne

Details

 • Price: 190 lei
 • Duration: 2h
 • Capacity: 1 - 2