Refrash – Pachet 5 terapii

Descriere

Pachetul Refrash de la DeMayo, Centru wellness Mamaia Nord, este ideal pentru cand corpul tau are nevoie de un refresh. Bucura-te de o vacanta relaxanta pe malul marii si de  masaj terapeutic Constanta. Refrash inside and outside! 

Pachetul Refrash include urmatoarele terapii:

 • Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min
 • Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj Fotoliu Zero Gravity / Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min
 • Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj (masaj picioare) / Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi (gonartroza) – 20 min
 • MeloTerapie – 95 min
 • AromaTerapie – 95 min
 • Apa alcalina Kangen aromatizata

terapii delux centru wellness mamaia nord

95 min: 140 ron


+40770697977

Descopera pachetul „Refrash” – o experienta de revitalizare si refacere la centru spa jad Mamaia Nord, care va revigora complet corpul si mintea ta! Cu cele 5 terapii incluse, vei experimenta o combinatie perfecta de tehnici terapeutice avansate si tratamente exceptionale, concepute pentru a-ti oferi o senzatie unica de prospetime si relaxare profunda.

proceduri delux centru wellness mamaia nord

Da-ti Refrash la Centru Spa Jad Mamaia Nord 

La DeMayo, centru wellness Mamaia Nord, te vei putea relaxa si vei uita de dureri, oricand vii la mare. Astfel, imbini vacanta cu wellness la mare si te vei intoarce acasa cu bateriile incarcate pentru noi provocari. 

Toate terapiile acestui salon masaj Constanta sunt realizate cu meloterapie pe fundal, aromaterapie pentru a-ti incanta simturi si apa alcalina aromatizata Kangen pentru hidratare optima. 

SPA la Marea Neagra: terapii incluse in Pachetul Refrash 

 1. Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min

Primul pas in calatoria ta catre refacere, la salon masaj Mamaia Nord DeMayo, este sedinta de Termoterapie pe salteaua speciala cu 1000 de pietre de Jad si raze infrarosii. Vei simti cum caldura blanda patrunde in profunzimea corpului, eliberand tensiunea si aducand o relaxare profunda si reconfortanta. 

 1. Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj Fotoliu Zero Gravity / Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min 

A doua terapie din Pachetul Refrash al centrului nostru de spa Constanta este la alegere. Poti opta intre trei terapii de 45 de minute care iti vor rasfata corpul si ii vor reda vitalitatea : masaj cu jad pe patul cu role de Jad, masajul pe fotoliul Zero Gravity sau masajul limfatic cu aparatul de Presoterapie. 

 1. Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj (masaj picioare) / Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi (gonartroza) – 20 min 

Continuand calatoria ta catre echilibru si revitalizare la DeMayo, centru spa Constanta, poti opta pentru o sesiune de masaj Shiatsu la nivelul picioarelor sau o terapie cu centura termica pentru genunchi, care vor ajuta la reducerea disconfortului si la revitalizarea zonelor respective.

 1. MeloTerapie – 95 min

Cat te vei relaxa si te vei bucura de terapiile de la spa Mamaia, vei beneficia si de Meloterapie. Este o experienta muzicala linistitoare care iti va invalui simturile si iti va crea o atmosfera de pace interioara si echilibru armonios. Sunetele relaxante si melodiile reconfortante te vor purta catre o stare de liniste si relaxare profunda.  

 1. AromaTerapie – 95 min

DeMayo, centru de masaj Mamaia Nord, iti ofera si AromaTerapie, care completeaza perfect experienta ta de revitalizare. Uleiurile esentiale de cea mai inalta calitate vor incanta simturile tale si vor crea o atmosfera plina de armonie. Parfumurile naturale si proprietatile terapeutice ale acestor uleiuri te vor ajuta sa te destinzi si sa te bucuri de masaj de relaxare Constanta. 

salon wellness mamaia nord demayo

Bonus: Apa alcalina Kangen aromatizata

Indiferent ce terapii cu pietre jad sau masaje Constanta ori saltea cu jad alegi, vei avea privilegiul de a te bucura de apa alcalina Kangen, aromatizata cu uleiuri esentiale de la Dottera. Aceasta apa speciala iti va oferi hidratarea necesara si iti va revigora corpul, contribuind la o stare de bine si echilibru interior.

Ce tehnologii folosim pentru Pachetul Refrash 

Daca alegi pachetul Refrash, te vei bucura de cele mai noi tehnologii, testate si acreditate. Vrem sa oferim tuturor clientilor terapii eficiente, confirmate de studii si de folosirea de sute de ani. Astfel, am ales principiile Medicinei Traditionale Chineze, adaptata la epoca moderna in care traim. Practic, am ales aparatura care poate face atat masaj de relaxare, dar care sa si trateze. 

In cadrul acestui pachet, te vei bucura de tehnologiile oferite de Salteaua cu 1000 de pietre de jad/turmalina (termoterapie), Patul de masaj cu role de jad sau Fotoliul Zero Gravity si Aparatul de masaj Shiatsu pentru picioare sau Termoterapia realizata cu Centura pentru genunchi. 

Cu pachetul „Refrash”, vei simti o transformare completa, te vei incarca cu energie si vei fi pregatit sa infrunti cu incredere orice provocare. Apeleaza la aceste terapii de exceptie, inclusiv terapia jad si ofera-ti o calatorie unica catre relaxare si regenerare, pentru a-ti reinnoi complet starea de bine si echilibrul interior. Pentru mai multe detalii despre masaj in Constanta pentru relaxare la pret bun, contacteaza-ne.

Details

 • Price: 140 lei
 • Duration: 1h 35m
 • Capacity: 1 - 2