Renewal – Pachet 4 terapii

Descriere

DeMayo, Centru wellness Mamaia Nord iti pune la dispozitie Pachetul Renewal, care te va face sa simti o noua persoana, gata sa depaseasca toate provocarile de zi cu zi!  Bucura-te de spa la Marea Neagra si revitalizeaza-ti intregul corp. 

Descopera pachetul „Renewal” – o experienta de revitalizare si reinnoire care iti va reda energia si prospetimea interioara! Wellness la mare: pachetul are 4 terapii incluse si vei beneficia de tratamente exceptionale, menite sa-ti ofere o senzatie unica de refacere si echilibru.

Pachetul Renewal de la DeMayo, salon masaj Constanta, include urmatoarele terapii:

 • Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min
 • Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj pe Fotoliu Zero Gravity / Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min
 • MeloTerapie – 75 min
 • AromaTerapie – 75 min
 • Apa alcalina Kangen aromatizata
renewal terapii centru spa demayo Mamaia

75 min: 115 ron


+40770697977

Renew yourself la Centru Spa cu Jad Mamaia Nord 

DeMayo, salon masaj Mamaia Nord, este locul unde poti imbina utilul cu placutul. Poti sa te bucuri de o mini vacanta la malul marii si de spa Mamaia, pentru a te simti ca o alta persoana. Ori de cate ori simti oboseala, rasfata-te cu masaje Constanta si alte terapii de exceptie.  

centru spa terapii renew la mare

Centru masaj Mamaia Nord: terapii incluse in Pachetul Recharge

Înca de la inceputul calatoriei tale catre regenerare la centru spa Constanta, vei intalni o atmosfera placuta sustinuta de meloterapie, aromaterapie si hidratarea cu apa alcalina Kangen aromatizata cu ulei esential. Aceste elemente te vor ajuta sa te relaxezi si sa te pregatesti pentru terapiile ulterioare la spa Constanta. 

 1. Sedinta de Termoterapie pe salteaua cu 1000 pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii – 30 min

Prima terapie din acest pachet este sedinta de termoterapie, in care te vei bucura de confort, pe o saltea cu jad, mai exact cu 1000 de pietre de Jad si raze infrarosii. Aceasta terapie termica delicata va ajuta la eliberarea tensiunii musculare si va stimula circulatia sangelui, revitalizand corpul si mintea. 

 1. Sedinta de Masaj Automatizat pe Patul cu role de Jad / Sedinta de Masaj Fotoliu Zero Gravity / Sedinta de Presoterapie – drenaj limfatic – 45 min 

In continuare, la centrul nostru de masaj de relaxare Constanta, ai posibilitatea de a alege dintre trei terapii de 45 de minute, fiecare avand beneficiile sale unice. Poti opta pentru masaj cu jad, mai exact Masajul pe patul cu role de Jad, care iti va oferi o senzatie de relaxare profunda si de eliberare a tensiunii. Daca vrei o altfel de exeprienta, poti incerca masajul pe fotoliul Zero Gravity te va transporta intr-o lume de confort si relaxare absoluta. De asemenea, poti opta pentru sedinta de presoterapie, asemanator cu masaj shiatsu, care utilizeaza tehnici de drenaj limfatic pentru a elimina toxinele din corp si a imbunatati circulatia.

 1. MeloTerapie – 75 min

Pachetul Renewal de la centrul nostru de masaj terapeutic Constanta este insotit de MeloTerapie, care iti va permite sa te relaxezi si sa te contectezi cu tine insuti. 

 1. AromaTerapie – 75 min

Nu puteam sa uitam si de la AromaTerapie cu uleiuri esentiale, care vor completa perfect experienta si te vor ajuta sa te relaxezi si sa iti imaginezi ca esti intr-un paradis.  

apa kangen la centru spa mamaia nord

Bonus: Apa alcalina Kangen aromatizata

Indiferent daca optezi pentru pachetul Renewal, orice alt tip de pachet de terapii, terapia jad sau masaj, te vei bucura si de hidratare cu apa alcalina Kangen aromatizata, care te va hidrata foarte bine si care are un gust excelent. 

Tehnologii de ultima generatie pentru terapiile din Pachetul Renewal 

Deoarece ne dorim tot ce este mai bun pentru clientii nostri, la DeMayo folosim doar aparate bazate pe tehnologii de ultima generatie, aprobate si testate, care pot oferi rezultatele mult visate. De obicei, aceste aparate imbina principiile Medicinei Traditionale Chineze si tehnologia moderna, aducand terapiile renumite in prezent. 

Astfel, pentru Pachetul Renewal se foloseste in primul rand Salteaua cu 1000 de pietre de Jad/Turmalina si Raze Infrarosii. Aceasta foloseste exclusiv pietre autentice, pentru o terapie excelenta si pentru beneficii extraordinare asupra sanatatii. 

Pentru a doua sedinta, vei putea alege intre Masaj pe Patul cu Role de jad, Sedinta de masaj pe Fotoliu Zero Gravity sau presoterapie. Aparatele folosite sunt extraordinare pentru sanatate si te vei putea bucura atat de relaxare, cat si de efecte terapeutice exceptionale. 

saltea cu jad centru spa Mamaia Nord

Astfel, Pachetul „Renewal” este conceput special pentru a-ti oferi o experienta completa de regenerare si reinnoire, cu ajutorul terapiilor cu pietre jad si alte metode de relaxare. Apeleaza la aceste terapii de exceptie si permite-ti sa te innoiesti pe toate planurile – fizic, mental si emotional. Îmbratiseaza aceasta calatorie a reinnoirii si redescopera vitalitatea si echilibrul interior! Pentru mai multe detalii despre masaj Constanta relaxare pret, contacteaza-ne

Details

 • Price: 115 lei
 • Duration: 1h 15m
 • Capacity: 1 - 2