Revive – Pachet 4 Terapii

Descriere

Cu Pachetul Revive, picioarele tale se vor simti la fel de usoare ca atunci cand pasesti in mare! 

Pachetul Revive include urmatoarele terapii:

 • Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi – 20 min
 • Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj (masaj picioare) – 20 min
 • MeloTerapie – 40 min
 • AromaTerapie – 40 min
 • Apa alcalina Kangen aromatizata

DeMayo este un centru wellness din Mamaia Nord, care iti promite o experienta de revitalizare si revigorare a intregului corp. Pachetul Revive include patru terapii de spa la Marea Neagra, exceptionale, menite sa ofere o senzatie unica picioarelor tale. 

La final, picioarele se vor simti la fel de usoare ca atunci cand te plimbi prin apa de la mal si deja iti vei planifica urmatoarea vizita la acest salon de masaj din Mamaia Nord.

spa masaj picioare mamaia nord

40 min: 50 ron


+40770697977

Picioarele tale merita rasfatul suprem la Centru Spa cu Jad din Mamaia Nord 

Terapiile sunt acompaniate de o atmosfera placuta, creata de meloterapie, aromaterapie si hidratarea cu apa alcalina Kangen aromatizata. Astfel, te vei relaxa si te vei pregati pentru fiecare terapie care urmeaza. 

Wellness la mare: terapii incluse in Pachetul Revive 

Daca esti in cautarea de masaj terapeutic Constanta, trebuie sa stii ca Pachetul „Revive” a fost conceput special pentru a-ti reda vitalitatea si a-ti revigora picioarele. Include terapii pe care dupa ce le vei incerca, ti-ai dori sa le aiba fiecare centru spa Constanta. 

 1. Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi – 20 min

Uita de durerile de genunchi pe care le resimti cand urci scarile sau la finalul fiecarei zile. Alege sa iti rasfeti si tratezi genunchii cu ajutorul acestei terapii inovatoare. Multumita tehnologiei cu raze infrarosii, genunchii nu te vor mai durea, indiferent de cauza (gonartroza, bursita, suprasolicitare, accidentari etc). Razele infrarosii stimuleaza fluxul de sange oxigenat si grabeste procesul natural de vindecare. 

 1. Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj (masaj picioare) – 20 min

Masajul Shiatsu, de care te poti bucura la DeMayo, salon masaj Mamaia Nord are numeroase beneficii, printre care: decontractarea muschilor, reglarea problemelor circulatorii, calmarea durerilor de monturi si a celor musculare, asigurarea uneui drenaj limfatic eficient, prin urmare si elimarea senzatiei de picioare grele si obosite. Vino la spa Mamaia si convinge-te de beneficiile acestuia. 

 1. MeloTerapie – 40 min

Pe toata durata acestor terapii de masaj de relaxare Constanta te vei putea bucura si de MeloTerapie. Asa cum ii spune si numele, este terapia prin muzica. S-a demonstrat ca muzica poate influenta creierul in mod direct si complex, avand in vedere ca sunt stimulate diverse zone ale acestuia pentru a procesa intreaga melodie. Astfel, pe langa procedurile de la spa Constanta, te vei bucura de o atmosfera relaxanta. 

 1. AromaTerapie – 40 min

Tot la DeMayo, salon masaj Constanta, te vei rasfata si cu AromaTerapie. Aceasta este realizata cu diverse uleiuri esentiale difuzate, ce au diverse beneficii. Pot fi folosite pentru relaxare, pentru revigorare, pentru calmarea anumitor dureri, pentru reducerea inflamatiilor si asa mai departe. AromaTerapia se imbina perfect cu terapia jad si restul terapiilor din centrul nostru de masaje Constanta. 

Bonus: Apa alcalina Kangen aromatizata

De fiecare data cand vei pasi pragul centrului nostru, pentru fiecare pachet de terapii, indiferent ca este vorba despre masaj cu jad sau alte tipuri de terapii, vei primi si apa alcalina Kangen aromatizata. Apa Kangen este o apa alcalina, ionizata si microstructurata. Este bogata in antioxidanti, are rolul de a reduce inflamatia din corp si de restabili echilibrul pH-ului din corp. 

centru spa masaj picioare mamaia nord

Echipamentele folosite in cadrul Pachetului Revive 

Pachetul Revive iti ofera relaxare si terapii cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. La DeMayo ne bazam doar pe tehnologii de top si pe aparatura eficienta, testata si aprobata. 

Astfel, Aparatul de masaj Shiatsu pentru picioare este potrivit pentru oricine si se bazeaza pe mai multe tehnologii menite sa transforme total experienta de masaj. In primul rand, este vorba despre perne de aer care realizeaza presoterapia si drenajul limfatic, termoterapia prin intermediul razelor infrarosii, terapia cu vibratii care detensioneaza si relaxeaza si rolele de masaj pentru talpa.. 

Centura pentru genunchi are in componenta pietre de turmalina autentice si functioneaza pe principiul termoterapiei cu raze infrarosii. Se adapteaza oricui si acopera perfect genunchiul. Este recomandata atat pentru gonartroza, cat si pentru recuperarea dupa efort fizic intens sau indelungat sau diverse traumatisme. 

Nu mai astepta! Apeleaza la acest pachet de terapii si rasfata-ti picioarele. Pentru mai multe detalii despre masaj Constanta relaxare pret, suna-ne la numarul afisat! 

Details

 • Price: 50 lei
 • Duration: 40m
 • Capacity: 1 - 2